Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Divat, kényelem és stílus egy cipőben: ez a Gabor

 

Amikor hétköznapokra vagy különleges eseményre keresünk cipőt, elsősorban a külcsín alapján választunk. Aztán a próba során dől el, hogy a kiszemelt darab mennyire kényelmes, milyen érzés járni benne akár sok-sok órán keresztül. Gyakran előfordul, hogy a cipő ugyan megfelelne kényelmi elvárásainknak, de a dizájn nem nyeri el tetszésünket, vagy éppen beleszeretünk, de felvéve kiderül, hogy 5 percet sem viselnénk el benne. A Gabor női cipők úgy ötvözik a divatot és a kényelmet, hogy önnek garantáltan ne kelljen csalódnia választásában.

 

A híresen magas minőséget képviselő német céget 1949-ben alapította egy testvérpár, Bernhard és Joachim Gabor a Hamburg melletti Barmstedtben. Kezdetben családi vállalkozásként működtek, de az egyre nagyobb érdeklődésnek és elismerésnek köszönhetően folyamatos növekedésnek indult a gyár.

 

A 60 évnyi tapasztalat és a naparakész, legújabb trendekből ihletet merítő dizájn a csúcsra juttatta a Gabor márka hírnevét. Ma már nemcsak Európában, hanem az egész világon ismerik és szeretik a Gabor termékek kiváló minőségét.

 

Mindent a vásárlókért

 

A Gabor nemcsak a minőségre ügyel, hanem arra is, hogy a lehetőségek tárházát kínálja vevőinek, így minden szezonban 540 pár cipőt dobnak piacra.

A folyamatos fejlesztések, a gyártási technológia csiszolása, a dolgozók képzése és a szigorú minőségellenőrzés garantálja a kiválóságot, de gondosan ügyelnek az egészségügyi és a környezetvédelmi szabályok betartására is.

 

Egészséges cipellők

 

Amikor egészséges cipőről beszélünk, akkor főként a belső kialakítás, a boka és a lábboltozat kellő megtámasztása jut eszünkbe. Csak kevesen gondolnak arra, hogy a felhasznált anyagok vagy színezők is okozhatnak kellemetlenséget vagy allergiát.

A Gabor erre is odafigyel a cipők gyártása során: minden egyes bőrrel érintkező anyagot gondosan válogatnak össze, nem használnak sem egészségre, sem környezetre káros színezéket vagy tartósítószereket.

A cipők hagyományos kézimunkával készülnek, nagy műgonddal végeznek minden apró lépést.

 

A női cipőknek pedig mi más lehetne tökéletes kiegészítője, mint egy hasonlóan magas színvonalon készült táska? A márka ebben is jeleskedik, és a Gábor táska online birodalomában ön is kedvére szemezgethet a szebbnél szebb darabok közül.

 

Online, egyszerűen

 

Az OTTO világmárkák színes kavalkádját kínálja igényes vásárlói számára, hogy a vásárlás élményt, a termékek viselése pedig valódi örömöt nyújtson. Inspiráció rovatunkban profi tanácsokra bukkanhat öltözködésről, stílusról, divatról, ha pedig kiválasztotta a kedvenceit, ne habozzon felhasználni a 4000 forint értékű ajándékutalványát sem!

o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo