Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
A tökéletes farmert keresi? A Levi’s-ben nem fog csalódni!

Ma már egyetlen ruhatár sem létezhet az alapdarabnak számító farmer nélkül. Legyen szó nadrágról, kabátról, ingről vagy szoknyáról, úgy tűnik, ez az ezerféleképpen variálható anyag soha nem fog kimenni a divatból. Szerezze be ön is saját Levi’s farmerjeit minden évszakra!

 

A Levi’s márka története hosszú időre nyúlik vissza, és meglehetősen kalandos utat járt be történelme során.

Minden 1829-ben kezdődött, amikor Löb Strauss világra jött a németországi Buttenheimben, ahol egészen 18 éves koráig élt, majd két nővérével és édesanyjával együtt Amerikába hajóztak, hogy új életet kezdjenek. Itt vette fel a Levi nevet, később pedig San Fransiscoban saját vállalatot alapított.

 

Munkásosztályból a divat élvonalába

 

A cég eleinte kizárólag munkásoknak készített erős vitorlavászon anyagból nadrágokat, melyeknek egyetlen fontos célja a strapabíróság volt. A hasonló területen tevékenykedő szabómester, Jacob Davis felkereste ötletével Strausst, akivel aztán 1873-ban közösen szabadalmaztatták az immáron szegecsekkel megerősített farmernadrágot.

 

A híres 501-es Levi’s farmer legelső példánya 1890-ben készült el, és segítségével a legnépszerűbb márkává nőtte ki magát a cég.

 

Filmek, zene, sztárok

 

A világháború alatt, egészen 1945-ig kizárólag munkások vásárolhatták a farmert: elterjedt volt a cowboyok és a gazdálkodók között, de a haditengerészetnél dolgozók is használták.

1955-ben azonban minden megváltozott, amikor a Haragban a világgal című filmben Jim Stark megformálójaként James Dean is magára öltötte az ikonikus darabot. Innentől kezdve óhatatlanul a lázadás és a függetlenség szimbólumai lettek a Levi’s női és férfi farmerek.

 

Nem csoda, hogy a hippi mozgalom képviselői is szívesen viselték, természetesen virágokkal és az eszméhez fűződő motívumokkal gazdagon díszítve.

Idővel a világhírű divattervezők is elkezdték használni kollekcióikban, így már a rockzenészek és a színészek sem maradhattak ki a legendás Levi’s darabok népszerűsítéséből.

 

Mivel Strauss sosem házasodott meg, hatalmas cégét 4 unokaöccsére hagyta, így a vállalat családi kézben maradt, melyet azóta is a rokonai irányítanak.

 

Legyen ön is stílusos egy valódi Levi’s farmerben!

 

Akár egy Levi’s póló, akár egy Levi’s farmerkabát koronázza meg szettjét, biztos lehet benne, hogy divatos és stílusos lesz a megjelenése. Válogasson az OTTO kínálatában megtalálható Levi’s termékekből, és élvezze a minőség nyújtotta magabiztosságot! Bárhol, bármikor!

 

o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo