AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

fMENÜ
... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
»
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Egy legendás fehérnemű igazi nőknek: Triumph

 

Hogy mit viselünk a ruha alatt, az éppen olyan intim dolog, mint az érzéseink és a gondolataink, melyeket csak a hozzánk legközelebb állókkal osztunk meg. A fehérnemű, bár észrevétlen, mégis nagy szerepet játszik abban, hogy önbizalommal teli nőnek érezhessük magunkat. Ezt a magabiztosságot kínálja a Triumph fehérnemű kollekciója a legkülönfélébb testalkatú hölgyek számára.

 

A nagy múltra visszatekintő márkát 1886-ban alapította Johann Gottfried Spiesshofer és Michael Braun. A kezdetben csupán 6 alkalmazottat foglalkoztató cég már ekkor királynőként gondolt a nőkre, és ennek megfelelően alakította ki termékpalettáját, ami robbanásszerű sikerhez vezetett. Ezen felbuzdulva 1902-ben Spiesshofer and Braunról Triumph-ra változtatták a nevüket, ami hűen tükrözte a márka addigi diadalmenetét.

 

Kezdetben az európai piac vásárlóit – Olaszországot, Svédországot, Finnországot, Ausztriát és Hollandiát is – megbabonázták a kiváló minőségű termékekkel, majd Ázsiában is meghódították a női vásárlókat.

 

A siker további forradalmi megoldásokra sarkallta a tervezőket: a világháború után könnyed felépítésű, pánt nélküli fűzőkkel újítottak, és megjelentek az elől kapcsos, valamint a cserélhető pántos darabok is.

Ebben az időszakban minden a női formák hangsúlyozásáról szólt: a melleket, a csípőt és a feneket kiemelő fazonokat terveztek a látványos homokóra alkat eléréséhez.

A szemet gyönyörködtető Triumph melltartók igazi forradalma pedig csak ezután következett, amikor 1959-ben a cég bevezette a kuriózumnak számító, különösen vékony Lycra anyagok használatát. A titok az elasztán szálakban rejlett, melyek garantálják a kényelmet és könnyen tisztíthatók.

 

A hetvenes évek meghatározó hippimozgalma az érzékiség előtörését hozta magával, ami újabb változást hozott a fehérneműk és a Triumph hálóruházat megjelenésébe: merészebb színek, kihívó formák és anyagok használata mellett egy teljesen áttetsző melltartót is piacra dobtak.

 

Innovációban az első

 

A magabiztos nők a Triumphot választják! Ezért dolgoznak a tervezők folyamatosan azon, hogy mindig elsőként kínáljanak valami igazán korszakalkotót az igényes hölgyek számára.

 

Az önbizalom fokozására megszülettek az előformázott melltartók, majd a bikinik és az úszódresszek is teret hódítottak.

  • A természetesség kedvelőinek a Sloggi pamut fehérneműi hozták el a megváltást.
  • Az aerobic mozgásforma térhódításával igény támadt az ehhez igazodó fehérneműkre is: a mell védelme, a biztos tartás és a kényelem került a fókuszba.
  • A Triumph alakformáló fehérnemű luxus bodyk és alsóneműk formájában testesült meg.
  • A 90-es években betörtek a piacra a push-up melltartók is, nem sokkal később pedig a kényelem híveinek szimpátiáját elnyerő, varrás nélküli melltartók.
  • A 2000-es években a teltkarcsú hölgyek tehettek új felfedezést, amikor a márka bevezette a minimizer típusú melltartókat, amik egy számmal kisebbnek mutatták a kebleket.

 

A stílus és az elegancia képviselőjeként arra is gondolnak a tervezők, hogy a fehérneműk az egész napos viselés végén is ugyanolyan kényelmesek legyenek, mint az első pillanatban. Ennek megfelelően új szabadalomként bevezették a hónalj kényelmét biztosító, rugós végű körmerevítők használatát.

 

Stílusos fehérnemű az OTTO-nál

 

Csupán néhány kattintás, és házhoz érkezik a legkiválóbb minőségű fehérnemű. Akár csábításhoz, akár sportoláshoz keresi a megfelelő darabokat, itt megtalálja. Éljen a 4000 forint értékű ajándékutalvány nyújtotta lehetőséggel, és csapjon le az újdonságokra is!

a
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAf